Interim HRO

Ny Interim HRO? Få en topkvalificeret Interim HR-chef på 10 dage

Har I behov for at øge tilgangen af talenter? Øge medarbejdernes performance gennem bedre work-life balance? En opkvalificering af nuværende medarbejdere? Skal I have kortlagt virksomhedens eksisterende kultur, og sikre værdimæssig ensretning på tværs af landegrænser? Eller få sundhed, lighed og diversitet i fokus?

“Vi ved hvad der rører på sig indenfor området, når det kommer til de krav, som moderne succesfulde virksomheder stiller til HR-chefer.”

Nordic Interim har erfaring med levering af positivt overkvalificerede profiler fra mere end 1.000 Interim-projekter. Da Nordic Interims’ partnere har en baggrund i internationale koncerner med high performance-kulturer, ved vi hvad der rører på sig indenfor området, når det kommer til de krav, som moderne succesfulde virksomheder stiller til HR-chefer.

Som medlem af Valtus Alliance kan Nordic Interim hente unikke HRO-profiler uden for landets grænser

Står I overfor en så usædvanlig udfordring, at ingen kandidater i Danmark har udført tilsvarende opgaver? Eller har I flere tusinde medarbejdere, og har brug for en HR-chef, som har løst problemer i samme skala? Så kan det måske blive nødvendigt at lede efter jeres profil i udlandet.

Med over 20 år i branchen er Nordic Interim den mest erfarne danske leverandør af Interim Managers, og den eneste danske Interim-provider, der er en del af det internationale netværk, Valtus Alliance. Jeres virksomhed er derfor sikre på at få præcis den Interim HR-chef, der er bedst kvalificeret til at opfylde jeres nuværende behov – hvad enten det er i Danmark eller resten af verden.

Danmarks største database med over 8.000 kandidater

Med to årtis erfaring med at levere Interim managers til erhvervslivets top i Danmark, har Nordic Interim opbygget landets mest omfattende database af specialister og ledere, som har hjulpet mange af landets mest ambitiøse virksomheder til at finde de bedst kvalificerede profiler.

HR-chefen er klar til arbejde på dag 10

Med vores Total Match®-proces finder vi indenfor ti dage netop den Interim HR-chef, der med tilsvarende erfaring i bagagen, kan opfylde jeres ønsker. Vi udarbejder skarpe briefs og foretager de indledende samtaler, så I typisk kun behøver at tage stilling til maksimalt tre profiler.