Vores mission og værdier

Cecilia Brinck and Henrik Höjsgaard, Partners, Nordic Interim

“Gennem vores ekspertise, kompetencer og erfaring, i samarbejde med de bedste Interim Managers på markedet og via vores globale netværk, kan vi levere den rigtige løsning til enhver forretningskritisk udfordring.”


Vi er de førende og en drivkraft inden for Interim Management

Nordic Interim blev grundlagt i år 2000. Dengang var Interim Management ikke et kendt koncept på det nordiske marked. I dag er Nordic Interim veletableret og har en central rolle på det nordiske marked, samt i resten af verden gennem netværket Valtus Alliance.

Operational Executive Interims

Vores store netværk af selvstændige Interim Managers og specialister, er konstant i udvikling og forstærkes løbende med nye kompetencer. Netværket består udelukkende af højt kvalificerede Interim Managers med tung erfaring fra lederstillinger, virksomhedsledelse og komplekse forandringsprojekter hos store, mellemstore og små virksomheder. Gennem Valtus Alliance, kan vi desuden tilbyde Executive Interim Management i mere end 15 lande.

Læs mere om vores tjenester her.

Kendskab og engagement

Det der gør Nordic Interim unikt, er vores teams erfaring fra ledende stillinger i både den private og offentlige sektor. Det skaber en nuanceret forståelse for vores kunders forskellige behov. Vi stiller os ikke tilfredse med blot at agere leverandør af Interim Professionals. Vi er en samarbejdspartner, som spiller en aktiv rolle gennem hele forløbet. Lige fra opgavedefinering, til at finde den rette Interim manager, løbende kvalitetskontrol og vi afholder til sidst en opfølgende samtale. Via vores processer tiltrækker vi de bedste Interim Managers på markedet, din sikkerhed for kvalitet og kundetilfredshed hver gang. Vi ved hvilke kompetencer, erfaringer og lederevner der er nødvendige for at løse dine udfordringerne.

“Vi leverer ikke mennesker, vi løser problemer.”

Christina Gotthard

Vores værdier

Vi løser problemer

Vi leverer ikke mennesker, vi løser problemer. Vi tilpasser aldrig en Interim Manager til en given opgave, vi finder de færdigheder og ressourcer, som opgaven kræver. 

Vi leverer resultater

I samarbejde med kunden, definerer vi hvad der skal gøres og hvad der skal opnås. Vi følger op på målene. Vi faciliterer resultaterne.

Vores Interim Managers er vores partnere

I samarbejde med de bedste Interim Managers på markedet og et globalt netværk, kan vi levere den rigtige løsning til enhver virksomheds-kritisk udfordring. Interim Managers er ikke vores ansatte, de er vores strategiske partnere. Vi tager os lige så godt af dem, som af vores kunder.

Vi overholder de højeste etiske standarder

Lad os tales ved!

Vi har i Nordic Interim gennemført tusindvis af vellykkede opgaver og hjulpet hundredvis af virksomheder og organisationer. Vi har det største og bedste netværk af Interim Managers og specialister i Norden. De kan effektivt lede en forandring, skabe vækst eller udfylde en ledig stilling. Start din forandring allerede i dag og kontakt os!