Har I brug for akut krisehåndtering?

Mulige årsager

  • Inflation + usikkerhed i verden har ændret jeres forretningsgrundlag radikalt
  • I skal åbne eller lukke nye afdelinger hurtigt – og velovervejet – på samme tid
  • I har brug for nye investorer for at købe tid, til I får lagt en ny plan

Lad os tales ved!

Vi har i Nordic Interim gennemført tusindvis af vellykkede opgaver og hjulpet hundredvis af virksomheder og organisationer. Vi har det største og bedste netværk af Interim Managers og specialister i Norden. De kan effektivt lede en forandring, skabe vækst eller udfylde en ledig stilling. Start din forandring allerede i dag og kontakt os!

Nye tider kræver nye strategier

Får I brug for interim managere til at komme med ændringsforslag til jeres strategi eller lægge en helt ny og måske også eksekvere de nye tiltag, har Nordic Interim de rette hjerner til jer. Vores interim managers kan gå i gang med opgaven i løbet af 2-4 uger. Ofte kortere tid. For jo mere akut, krisen er, jo dyrere er det jo at vente. 

Siden 2000 har Nordic Interim skaffet interim CEOs, CFOs og projektledere til toppen af dansk erhvervsliv. I dag er vi Danmarks førende til netop denne særlige opgave, og vi har samarbejdspartnere over hele verden. Derfor kan vi finde den interim manager med den rette erfaring og kendskab til jeres branche. 

Vores database rummer 8.000 opdaterede profiler, og det forarbejde gør, at vi kan sikre jer den rette kandidat på kort tid. Det eneste I skal gøre er orientere os om jeres aktuelle situation og behov. Så præsenterer vi jer for 2-3 egnede kandidater, I kan vælge imellem. Og fordi kandidaten er håndplukket til jer, kan han lynhurtigt navigere i jeres virksomhed og jeres marked og sætte de nye, nødvendige tiltag i gang.

Så overvejer I krisehåndtering eller likviditetsstyring ifm. en akut turnaround, kan vi sikkert endnu nå at matche jer med den rette hjerne, så I kan tage de nødvendige tiltag og sætte en ny retning, nu hvor den planlagte, der blev udfordret af virkeligheden.  

Ring til os på 70 22 65 55 så begynder vi at kontakte egnede profiler i løbet af få dage.