20 år som Danmarks førende udbyder af interim management. Det har givet os et unikt indblik i vilkårene for virksomhedsledelse, og hvordan udviklingen i omgivelserne påvirker både drift og strategi.

I et accelererende, omskifteligt miljø er det en konstant, at man skal være fleksibel og besidde helt opdaterede kompetencer. Og allerhelst være et skridt foran udviklingen.

Det blev ikke nemmere i år 2020, men de, der har indbygget fleksibilitet og uforudsigelighed i deres strategi, står godt rustet til 2021 og årene der kommer. 

Læs her vores status på ledelse lige nu efter 20 års ledelsesrevolution – og vores bud på, hvordan man ruster sig allerbedst til konkurrencen i en verden, hvor eksponentiel udvikling er normen.

20 års erfaring med fleksible ressourcer

I december år 2000 startede vi med at levere interim management til danske organisationer, og det har været en fantastisk rejse. Den største gave, ved at gøre det vi gør, er at opleve at hjælpe virksomheder til at håndtere deres udfordringer. Hurtigt, effektivt, med høj kvalitet – og den nyeste viden.

En berigende sidegevinst er de indsigter, vi får på tværs af brancher og fag, og som vi løbende destillerer til et overblik over, hvor verden er på vej hen – og som vi trækker på, når vi rådgiver vores kunder om løsninger på deres udfordringer nu & her.

Og vi deler gerne ud, som i dette korte, 20 års jubilæumsskrift med fokus på ledelse i dag og i fremtiden.

Hold fast. Det går kun hurtigere herfra. 

Vi glæder os til de næste 20 år. Verdens kundskabsmasse fordobles hvert andet år, så de næste fem år vil formentlig byde på lige så stor forandring som de seneste 20.

Det bliver spændende at opleve.