STM Italien
STM Italien

Vi er stolte af at annoncere, at STM (Studio Temporary Manager), en førende spiller inden for Executive Interim Management i Italien, nu er en del af Valtus Group! Vores 8. land udvider betydeligt Valtus’ fodaftryk på tværs af Europa.

Allerede etableret i Frankrig, Danmark, Finland, Storbritannien, Østrig og Sverige, opkøbte Valtus tidligere i år en virksomhed i Tyskland, samtidig med at vi udviklede det verdensomspændende netværk Valtus Alliance. Opkøbet af STM understreger vores indsats for at ekspandere internationalt og sikre vores førende position på markedet.

Udvikling af markedet for Executive Interim Management i Italien

Valtus og STM har en stærk track record med at hjælpe virksomheder under kritiske udfordringer med høj kvalitet i operative ledelsesløsninger. Ved at ekspandere i Sydeuropa sigter vi mod at yde et væsentligt bidrag til hurtigt voksende markeder.

STM, med hovedsæde i Verona og kontorer i Milano, Torino, Rom, Bologna og Pesaro, har tilbudt Interim ledelsesløsninger i mere end 12 år og opnået bemærkelsesværdig vækst. Med et tværfagligt team på mere end 30 partnere på tværs af Italien, assisterer STM virksomheder gennem forskellige udfordrende situationer som turnarounds, forretningsforbedringer eller udviklingsprojekter.

”Jeg er glad for at udvide vores tilstedeværelse i Sydeuropa ved at byde STM velkommen i Valtus Group. For yderligere at forbedre opmærksomheden om Executive Interim Management-løsninger, sigter vi mod at etablere en stærk tilstedeværelse i både modne og hurtigt voksende markeder.”
Björn Henriksson, Group CEO hos Valtus

”At blive en del af Valtus markerer en stor milepæl for STM! Vi er begejstrede for at bidrage til denne globale vækstrejse, vise værdien af vores ledelsesløsninger verden over og udnytte vores specifikke ekspertiseområder til gensidig fordel.”
Federico Ferrarini, Præsident hos STM

”Denne nye erhvervelse repræsenterer et stort skridt mod at etablere os som den førende global spiller inden for Executive Interim Management! Ligesom Valtus er STM certificeret af Bureau Veritas og overholder strenge kvalitetsstandarder. Ved at integrere STM styrker vi vores ekspertise og dermed vores evne til at indtræde nye markeder.”
Aymeric Bas, Managing Partner International & Chief Revenue Officer hos Valtus

Nøgleindsigter om det italienske marked for Executive Interim Management

  • I Italien er bilindustrien den mest repræsenterede inden for Executive Interim Management.
  • Med en gennemsnitlig varighed på næsten 15 måneder er opgaver i Italien de længste i Europa næstefter Schweiz. Derfor har italienske Interim Executives den højeste beskæftigelsesrate i Europa med 85% på opgave pr. januar 2024.
  • I gennemsnit er italienske Interim Executives 58 år gamle og har mere end 7 års erfaring inden for Interim Management.