Niklas Björklund, Kari Peuhkuri, Jan Långbacka
Niklas Björklund, Kari Peuhkuri, Jan Långbacka

Vi er stolte af at kunne annoncere overgangen af lederskab, da en ny generation træder frem for at lede Nordic Interim Finland ind i fremtiden.

 Efter mange års dedikeret tjeneste og visionært lederskab overdrager Kari Peuhkuri ledelsen til et dynamisk og talentfuldt team, ledet af Jan Långbacka og Niklas Björkman, der bringer nye perspektiver, energi og passion for at skubbe grænser. Dette er en naturlig progression for vores selskab, og deres vision og dedikation vil accelerere vores vækst og vores evne til at hjælpe vores kunder med deres forretningskritiske behov.

”Det har været en fantastisk rejse siden starten i maj 2013, og jeg er taknemmelig for det fremragende samarbejde, vi har haft med vores grundlæggende partnere hos Fairchild og Odgers Berndtson såvel som vores kolleger i Sverige. I december 2020 blev Nordic Interim en del af Valtus Group, hvilket er en fantastisk benchmark for os i Norden og gør det muligt for os at betjene vores kunder mere effektivt internationalt. Udviklingen og væksten af vores tjenester og feedback fra vores kunder har overgået alle de forventninger jeg kunne forestille mig for 11 år siden. Nu er det tid til at lade mit fremragende team tage Nordic Interim Finland til det næste niveau. Jan og Niklas, sammen med Pia, Minna og mig selv, vil fortsætte udviklingen af interimledelse i Finland og styrke vores position som markedsleder,” siger Kari Peuhkuri.

Jan Långbacka, administrerende partner:

”Med en bred erfaring i generel ledelse og som interimleder selv, tror jeg virkelig på løsninger inden for interimledelse. Jeg er både beæret og begejstret for at påtage mig rollen som administrerende partner for Nordic Interim Finland. Vi er veludstyrede til at støtte vores kunder i at opnå succes i et ustabilt, komplekst og usikkert økonomisk miljø. Vi opbygger win-win-løsninger, hvor vores kunder får adgang til fremragende eksekveringskapaciteter gennem vores netværk af topchefer, og vores interimchefer får adgang til de mest spændende opgaver på markedet. Da interimledelsesløsningen opfylder behovene for både interimledere og organisationer, er jeg overbevist om, at industrien vil fortsætte med at vokse stærkt. Jeg ser frem til en fantastisk rejse med at hjælpe vores kunder med at blomstre, give interimledere store muligheder og udvikle industrien sammen med mine fantastiske kolleger i Finland, i Norden og i Europa.”

Niklas Björkman, administrerende partner:

”Efter at have arbejdet i flere industrier og over flere lande gennem årene ser jeg frem til at drive vækstdagsordenen for både Nordic Interim og Valtus Group. Forretningsområdet for interimledelse er i en interessant fase med betydelige muligheder og tilbyder merværdi til vores kunder, uanset placering. At være virkelig ‘glocal’ er en konkurrencefordel for os som virksomhed, en nøglefaktor til, hvorfor kunder vælger at arbejde med os i Finland og i udlandet.”