Ifølge IMD vil hver femte virksomhed forsvinde. Digitalisering er en stor faktor, som betyder “make or break” for mange virksomheder.

Vi ved, at I sandsynligvis har en digitaliseringsstrategi. I hører dog til en eksklusiv gruppe, hvis strategien også er koordineret på tværs af funktioner, afdelinger og processer og er linket til klare forretningsmål.

Ibrahim Gokcen, tidligere CDO i A.P. Møller-Mærsk, beskriver det sådan her:
“A lot of companies think they are doing digital transformation, but they are actually only doing basic digitization or digital ‘optimization’ without addressing fundamental problems.”

Kilde: IMD – The Digital Vortex 2019. Rapporten er gratis og på 14 læsbare sider – download den her fra linket.

Ellers få overblik her gennem “Nexus Digital Solution” og vurdér, om jeres digitaliseringsstrategi reelt matcher jeres eget ambitionsniveau.

Nexus digitale koncept består af:

En kombination af topkvalificerede, erfarne Interim Managers, der har udført lignende projekter før, og en projektmodel baseret på bl.a. IMDs forskning koblet med vores erfaringer fra forskellige digitale og forretningsstrategiske projekter.

Vi har set, hvorledes virksomheder har udviklet sig, forbedret produktiviteten og forøget kundeværditilbuddet ved hjælp af digitale metoder og værktøjer. Vi har også set, at de virksomheder der har haft en koordineret strategisk tilgang til digitalisering, er dem, som har opnået et større udbytte og herunder kortere payback-tid på deres investeringer.

Læs om enkeltdelene i konceptet her.

Nexus Digital Solution er udviklet til at hjælpe mellemstore virksomheder til at bruge fordelene ved digitalisering.

Hvorfor bruge en Nexus Interim Manager?

Interim Managers er ”experienced people delivering results”. Vi har både et velgennemprøvet metodeapparat og erfarne Interim Managers, der har prøvet det før – og kan eksekvere.

Fordelen er, at du får både Nexus’ pragmatiske tilgang til hele projektet og sikkerhed for, at det bliver implementeret og bliver en del af dagligdagen hos jer.

Dét er interim management: Vores Interim Managers stopper ikke før, projektet er færdigimplementeret.

Normalt er payback-perioden på Nexus digitaliseringsprojekter under et halvt år. De tidlige gevinster bliver ofte brugt til at finansiere yderligere digitalisering.

Vil du blive klogere på jeres behov?

Tag et indledende, helt gratis møde med en Nexus-konsulent og en af vores specialister i digital forretningsudvikling, så kan I få et bud på, hvordan I kan opnå fordelene ved digitalisering af centrale forretningsprocesser.

Kontakt en partner hos Nexus i dag:

Ring 70 22 65 55 eller send e-mail til nexus@nexus-interim.dk.

Mange venlige hilsner og ønsket om et godt efterår

Nexus-teamet

PS: Hvis du vil vide mere om digitaliseringstrategi, så læs vores appetizer her.

Experienced People – Delivering Results

Danmarks største database med projektledere.
Sikker proces og kvalitetssikring.
10 dage fra briefing af Nexus til start hos jer.

Book et møde om din næste projektleder her.