Sådan uploader du dit CV

Gode råd til dit CV

Her kan du ansøge om at blive Interim Manager hos Nordic Interim. En vigtig del af ansøgningen er dit CV. Her er de elementer, du skal have med, for at det er effektivt for både dig og os

Hvis vi finder dig egnet som Interim Manager, bliver du registreret i vores database og gennemgår en første screening.

Du får tilbudt opgaver, når de passer til din profil. Ved et match med din profil, kontakter vi dig med en beskrivelse af opgaven. Alle i vores database, der egner sig til opgaven, får den tilbudt samtidig. Er du interesseret, så kontakter du os.

Fokus
Start med at beskrive dig selv som et professionelt produkt – på én linje.

Kernekompetencer
Fokuser på de kompetencer, hvor du skiller dig ud fra mængden. Alle de andre ting, som du kan, kan vi se af dit karriereforløb og dine resultater.

Resultater tæller
Hvis du er en stor kommunikator, motivator og finansielt geni, så vis hvordan, men undlad at skrive subjektivt om det.

Nøgleord
Vi søger efter kandidater til en specifik opgave ud fra nøgleord. Så sørg for at fremhæve de nøgleord, der beskriver din kernekompetence og de resultater, du har skabt. Det kan være i relation til computerprogrammer (SAP, Navision etc.), hovedarbejdsområde (fx Supply Chain Management) eller virksomheder, du har arbejdet for.

Kronologisk karriereforløb
Opstil dit CV kronologisk og fokuser på de konkrete opgaver, du har løst, og de resultater, du har skabt. Et kompetencebaseret CV fungerer ikke godt i forhold til interim opgaver.
Lav en let tilgængelig oversigt over ansættelsessteder, periode, stilling og konkrete opgaver løst i stillingen.

Seneste 10 år
Dine seneste meritter er mest relevante. Erfaringer, der er over 10 år gamle, giver dig tyngde, men du vil ikke få en opgave baseret på dem. Brug pladsen på det nyeste og mest relevante.

Kontaktoplysninger
Som minimum mobiltelefon, email og bopæl.

Læsevenligt
Maksimalt 16.000 karakterer, incl. mellemrum. Brug gerne overskrifter, men undgå farver, forskellige skrifttyper og -størrelser, rammer og bokse, der gør det svært at bearbejde dit CV til en klientpræsentation. Vi har kun få dage til at få dig præsenteret for kunden, så jo nemmere du gør det for os, jo større er chancen for, at du går hele vejen.

Ét dokument i Word-format
Vi SKAL have dit CV i redigerbart Word-format (.doc eller .docx).

PDF, billeder eller andre låste formater duer ikke.

Saml det hele i ét dokument, så vi ikke skal arbejde med flere filer. De fleste gør det, enkelte glemmer det.

Søger du en specifik opgave?
Hvis du søger en opgave, som er annonceret, så sørg for at beskrive, hvordan du lever op til kravene i opgavespecifikationen.

OBS!
Når du har uploadet dit CV, skal du på skærmen se en meddelelse om, at Nordic Interim har modtaget dit CV. Hvis denne besked ikke kommer, er upload ikke sket. Der er 2 årsager til at upload kan fejle:

  1. Enkelte brugere oplever problemer, når de anvender Google Chrome til upload – benyt da en anden browser, f.eks. Edge.
  2. Overstiger dit CV den tilladte max. størrelse på 2 Mb, vil du modtage en fejlbesked på skærmen.  Fjern evt. foto fra dit CV eller indsæt et foto i en lavere opløsning, for at reducere størrelsen af dokumentet.

Upload dit CV til os her>

“Præcis beskrivelse af kompetencer og mennesket”