Restructuring

Opnå restrukturerings succes gennem interim ledelse på direktionsniveau

Når en organisation gennemgår en restrukturering, tilstræber den typisk en række mål: At reducere omkostninger, øge indtægter, forbedre likviditet og styrke den overordnede konkurrenceevne. Almindelige udfordringer omfatter vedvarende tab, faldende indtægter, operationel ineffektivitet som fører til reduceret produktivitet og øgede omkostninger, markedsændringer, fusioner og opkøb, tekniske forstyrrelser eller skift i de globale økonomiske forhold.

Vi tilbyder en undersøgelse, restrukturering, turnarounds og insolvensydelser til underpræsterende og finansielt trængte virksomheder, deres långivere, interessenter og rådgivere.

Uanset om en virksomhed oplever et likviditetsunderskud, faldende salg eller overdreven gæld, tilbyder vi restruktureringsløsninger, der er målrettet mod at lette hurtig genopretning og vedvarende succes. Dette kan omfatte undersøgelse, turnaround-tjenester og insolvensrestrukturering. Vores Executive Interim Managers samarbejder med finansielle interessenter for at gennemgå likviditets- og pengestrømsprognoser, forstå pengestrømsdrivere og håndtere administrationer og likvidationer. I tæt samarbejde med ledelse og bestyrelser i trængte virksomheder stabiliserer vores Executive Interim Managers kriser, adresserer væsentlig underpræstation og restrukturerer balance.

…gennemgå likviditets- og pengestrømsprognoser, forstå pengestrømsdrivere og håndtere administrationer og likvidationer…

Vi specialiserer os i at assistere organisationer, der står over for restruktureringsudfordringer gennem f.eks.:

  • Turnaround Management
  • Operationel forbedring og omkostningsreduktion
  • Forbedring af arbejdskapital og pengestrømme
  • Finansiel restrukturering
  • Krisestyring

…vores alliance har verdens største netværk af restrukturerings eksperter, der er øjeblikkeligt tilgængelige…

Restructuring and Turnaround Managers omtales ofte som CROs (Chief Restructuring Officers), men det er også almindeligt at ansætte en Restructuring Manager som CEO, CFO, COO, CTO eller CHRO.

Gennem vores globale netværk Valtus Alliance med partnere over hele verden kan vi assistere vores kunder i akutte situationer, uanset hvor behovet opstår. Vores alliance har verdens største netværk af restrukturerings eksperter, der er øjeblikkeligt tilgængelige.

Valtus’ Alliance netværk af restrukturerings eksperter og ledere

Som europæisk leder inden for Executive Interim Management, har Valtus Alliance et omfattende netværk af både eksperter i restrukturering samt ledere af restrukturering.