Solutions for Private Equity

Vi assisterer Private Equity-firmaer med deres udfordringer

Nordic Interim hjælper aktive ejere gennem hele livscyklussen. Igennem årene har vi assisteret i adskillige sager, både i Norden og globalt.

Vi tilbyder global support til vurdering, turnaround, køb, frasalg eller exit af ikke-præsterende enheder

I processen i at vurdere en erhvervelse når vækstplaner udføres, i situationer med turnarounds, ved yderligere opkøb, frasalg af en virksomhed eller f.eks. et fuldstændigt exit. Gennem disse situationer medbringer vi de nødvendige færdigheder, uanset hvor i verden det er.

Vurdering af potentielle opkøb/Due Diligence

Når man overvejer at købe en virksomhed, er der mange ting at overveje, og det kan være en lang og dyr rejse, hvis det ikke håndteres ordentligt. Vores Interime ledere leverer en omfattende erfaring i at drive og lede Due Diligence-processer, og kan ligeledes samarbejde med dit team for at guide og drive DD-processen succesfuldt.

Udførelse af vækstplaner

Når du fastsætter en vækststrategi, skal du undersøge alle dele af virksomheden for at finde og prioritere de områder med det bedste vækstpotentiale. Udvikling af nye produkter eller tjenester, såvel som udvikling af eksisterende, eller at nå nye kunder og markeder, er en kompleks og dyr proces med mange parallelle initiativer. Når disse initiativer risikerer at blive forsinkede, eller når du mangler de rette færdigheder til at lede og udføre planerne, kan vi støtte dig.


”Medicinteknologivirksomheden havde ikke fulgt med i de skiftende markedsforhold i branchen. Produktudviklingen var for langsom, og der manglede central kontrol. Situationen var akut. En turnaround var nødvendig.”

At udføre turnarounds

For at udføre en vellykket turnaround kræves en specialist, som har gjort det mange gange før. Dette kunne være en midlertidig CEO, CFO eller CRO (Chief Restructuring Officer). En omkostningseffektiv og succesgaranteret foranstaltning er at engagere en ekspert udefra, som kan løse problemerne og overdrage en rentabel og bæredygtig virksomhed til den eksisterende eller nye CEO.

Køb og salg af virksomheder

Køb og salg af virksomheder ses ofte som en vigtig løftestang for at øge vækst og markedsandel. Ejerne og bestyrelsen er ofte utålmodige efter at se deres forventninger blive til virkelighed og realiseringen af forskellige synergier. Men hvis processen går for hurtigt og ikke er ordentligt kontrolleret, kan projektet mislykkedes. Vi hjælper dig med den rette kompetence i de forskellige trin.

At foretage en exit

At udforme en exitstrategi tager højde for og detaljerer al nødvendig information og handlinger for at sælge eller lukke virksomheden. En midlertidig professionel kan arbejde sammen med dig for at fastlægge den rigtige exitstrategi og aktivt involvere sig i hele processen.

Christina Gotthard

”Vi hjælper dig med den rette kompetence i de forskellige trin for at sikre en succesfuld proces.”

Cases about Private Equity