We Care – We Share – We Dare og det er du ikke i tvivl om.

En fornem mulighed for at arbejde med førende virksomheder og topkandidater. Vi mangler dig til vores talent team, som er en erfaren rekrutteringsekspert med passion for at tiltrække topkandidater til Executive interim stillinger? Har du også et skarpt øje for talent og en forståelse for behovene i et dynamisk forretningsmiljø, bliver vi et fantastisk team!

Om Os
Nordic Interim (del af Valtus Group) er et førende executive firma med fokus på at levere topkvalificerede kandidater til ledende roller inden for en lang række brancher. Vi hjælper vores kunder med at løse deres mest kritiske udfordringer ved at give dem hurtig adgang til et bredt udvalg af Executive Interim Managers. Med vores ekspertise og netværk hjælper vi vores kunder med at identificere og tiltrække de mest kompetente ledere til deres organisationer. Læs meget mere om os og vores kolleger i Norden, Nordic Interim og vores kolleger i Valtus Gruppen.

Dine Ansvarsområder
Du skal Identificere og tiltrække topkvalificerede kandidater til Executive stillinger gennem sourcing, netværksopbygning og webinarer

  • Udvikle og opretholde stærke relationer med kandidater og interne interessenter
  • Bidrage til at opbygge og vedligeholde en talentpipeline for fremtidige behov.
  • Drive interim processen som sparring til vores partnere, fra annoncen til screening og præsentationsforberedelsen

Vi ønsker en opstart senest 1. maj 2024.

Kvalifikationer
Din erfaring inden for talent acquisition, gerne inden for executive rekruttering er på plads

  • Du trives med at arbejde effektivt og selvstændigt i et hurtigt skiftende miljø hvor vi på kort tid leverer kvalitet
  • Du har et fornuftigt engelsk og dansk i skrift og tale

Er du blevet nysgerrig for at høre mere om os og hvad vi tilbyder dig, så vedhæft blot dit CV via Linket. Vi glæder os til at høre mere om dig og måske endda møde dig og introducere dig til vores team. Ansøgningsfristen er tirsdag d. 5. marts, og alle modtager svar på deres ansøgning, senest den samme uge.

ANSØG