Til en udfordrende opgave som ansvarlig for en turn-around af en produktionsvirksomhed søger vi en erfaren og kompetent CEO til hurtig tiltrædelse.

Virksomheden
Vores kunde er en velkendt specialist produktionsvirksomhed med individuel produktion efter ordre med salgsenheder flere steder i både ind- og udland. Virksomheden er kendt for sit høje æstetiske og arkitektoniske kvalitetsniveau og sælger, producerer og installerer efter kundens ønsker.

Virksomheden har flere salgsenheder i både ind- og udland.

Der er stor efterspørgsel efter produkterne og omsætningen er stigende. Alle led i værdikæden tjener gode penge men virksomhedens egen bundlinje har svært ved at følge med.

Der har været forsøgt forskellige tiltag for at optimere processer og effektivisere uden det ønskede resultat, og mange fornuftige tiltag har efterfølgende tabt til gamle vaner

Bestyrelsen har derfor besluttet at engagere en Interim CEO med fokus på en gennemgribende turn-around, hvor alle sten skal vendes og virksomheden trimmes og optimeres.

Opgaven
Interim CEO får et selvstændigt ansvar for analysere hele virksomheden og værdikæden og vurdere mulighederne for optimering og effektivisering af alle led og processer for derigennem at skabe en moderne og profitable forretning.

Opgaven indeholder i øvrigt alle sædvanlige facetter i en CEO’s ansvarsområde.

Interim CEO kommer til at arbejde med reference til bestyrelsen

Kandidaten
Interim Manageren skal have adskillige års erfaring som CEO eller lignende samt flere dokumenterede succesfulde turnaround opgaver bag sig.

Den rette kandidat har formentlig en teknisk uddannelsesbaggrund samt:

  • Solid erfaring som CEO, COO eller anden relevant C-level baggrund fra en tilsvarende virksomhed
  • God forretningsmæssig forståelse
  • Dokumenterede gode resultater fra turn-around/transformation af virksomheder eller større produktionsenheder
  • Godt kendskab til ordreproducerende fabrikation
  • Stærk People Management erfaring og kompetencer
  • Gode kommunikationsegenskaber, herunder stakeholder management
  • En struktureret tilgang til tingene og er i stand til at holde mange bolde i luften
  • Hands-on

Opstart: Snarest muligt
Varighed: 12 måneder med sandsynlig forlængelse
Geografi: Nordjylland

Er du interesseret i opgaven – send en mail til nexus@nexus-interim.dk med en kort beskrivelse af dine kompetencer samt tidligere erfaringer med lignende opgaver.