Vi er glade for at kunne meddele en spændende udvikling i vores virksomhed. Fra den 30. maj vil Nexus Interim blive til Nordic Interim – A Valtus Company. Dette trin markerer begyndelsen på en ny æra i vores fortsatte mission om at være den førende udbyder af Executive Interim Management i Norden.

Styrket internationalt samarbejde

Vores tilknytning til Valtus Group, Europas leder inden for Executive Interim Management, har siden 2021 styrket vores internationale kapabiliteter. Ved at skifte navn til Nordic Interim forener vi os under en fælles identitet, der reflekterer vores udvidede rækkevidde og forstærker vores position som nordisk leder inden for vores felt.

Samme nærværende forretning som altid

Trods denne ændring vil vores engagement i vores lokale kunder forblive uændret. Vores forretning, herunder alle nuværende aftaler og vilkår, vil fortsætte nøjagtigt som før, sikret af vores fastholdte CVR-nummer. Vores dedikation til at levere fremragende service til vores kunder vil fortsat være vores hovedprioritet.

Nordic Interim repræsenterer vores styrkede internationale evner, mens vi stadig forbliver dybt forankret i vores nordiske oprindelse. Vi ser frem til at fortælle vores kunder mere om de muligheder, som denne rebranding åbner op for, og hvordan vi kan fortsætte med at arbejde sammen for at opnå deres mål.

Et nyt kapitel i vores historie

Siden Göran Johansson grundlagde Nexus Interim i 2000, har vi arbejdet utrætteligt på at skabe et solidt netværk af Executive Interim Managers og specialister. Med mere end 1000 gennemførte interim-opgaver og en kandidatdatabase med over 8000 interim managers, er vi stolte af den tillid og ekspertise, vi har opbygget de seneste 20 år.

Som Nordic Interim ser vi frem til at skrive næste kapitel i vores virksomheds historie, mens vi fortsat leverer den samme høje standard for service til vores kunder.