Interim Sales- OG Marketing Manager

“Vi har det stærkeste netværk af Interim Sales og Marketing Managers på markedet.”

En Interim Sales og Marketing Manager har stor værdi, når en virksomhed står overfor forandring. Uanset, om det er internationalisering, turnaround eller i tilfælde af en ledig stilling, er det nødvendigt at have de rigtige færdigheder tilgængelig. En Interim Sales og Marketing Manager kan starte omgående og har erfaring inden for branchen, samt erfaring med ledelse og implementeringer.

Vores Interim Sales og Marketing Managers har mindst 15 års erfaring med operationel forandringsledelse fra forskellige virksomheder og brancher, ofte i en international kontekst, hvis primære fokus har været salg, marketing og kommunikation. Alle vores Interims er verificerede som dygtige ledere og trænede i at håndtere uforudsete situationer, samt levere gode resultater.

Lad os tales ved!

Vi har i Nordic Interim gennemført tusindvis af vellykkede opgaver og hjulpet hundredvis af virksomheder og organisationer. Vi har det største og bedste netværk af Interim Managers og specialister i Norden. De kan effektivt lede en forandring, skabe vækst eller udfylde en ledig stilling. Start din forandring allerede i dag og kontakt os!

Hvorfor engagere en Interim Sales og Marketing Manager?

En Interim Sales og Marketing Manager er en sikker og omkostningseffektiv løsning, når en virksomhed står overfor forandring. Det kan f.eks. være ved omstrukturering, integration eller andre situationer, hvor en markedsanalyse eller lignende vil skabe værdi.
En Interim Sales og Marketing Manager kan også tiltræde ubesatte stillinger og/eller støtte det eksisterende team i et konkret projekt.

Når en Interim Sales og Marketing Manager tiltræder en ubesat stilling, er du noget nær sikret gode resultater og succesfulde implementeringer. Så skal rekrutteringsprocessen ikke forhastes og den helt rigtige, faste medarbejder, kan findes. Især hvis stillingen er kritisk, er det vigtigt at ansvaret er i gode hænder, indtil den faste medarbejder kan starte.

Læs mere om Interim Management her.

Vi er med hele vejen

Vi hjælper dig med at analysere din virksomheds konkrete situation og hvad der skal til for at løse den. Derefter identificerer vi de bedste kandidater på markedet. Gennem hele forløbet, arbejder vi tæt sammen med både kunder og Interim Executives for at sikre en succesfuld og holdbar løsning, hvor alle parter er tilfredse.

Læs mere om hvordan vi arbejder her.

Hvornår er det en god idé at inddrage en Interim Sales og Marketing Manager?

 • Ved manglende leder/ledelse
 • Ved behov for ekstern støtte
 • Ved en transformation
 • Ved behov for en markedsanalyse
 • Ved udvidelse til nye markeder
 • Ved behov for specifikke færdigheder til konkret projekt
 • I tilfælde af en ledig stilling eller sygeorlov

Hvilke ansvarsområder kan en Interim Sales og Marketing Manager varetage?

Afhængig af kompleksiteten af opgaven og virksomhedens størrelse, kan en Interim Sales og Marketing Manager varetage ansvarsområder såsom:

 • Sales og Marketing Manager
 • Marketing Manager
 • Sales Manager
 • Project Manager/Projektleder

Vil du vide mere?