Interim HR Manager

Vi finder jer de bedste HR Managers på markedet

Nogle af de områder, hvor HR spiller en central rolle, er bl.a. i ledelse af omstruktureringer og i rekruttering, både i ind- og udland.
En Interim HR Manager kan starte øjeblikkeligt og levere de ønskede resultater hurtigt.
Vores Interim HR Managers har mindst 20 års erfaring fra succesfulde operationelle ledelsesteams, samt med forandringsledelse i forskellige brancher. Dette er oftest i en international sammenhæng.
Det er et krav for kandidaterne til stillinger som Interim HR-chefer, at de har gennemgående erfaring med organisatorisk forandrings- og forbedringsarbejde. Dette skal selvfølgelig være kombineret med gode lederevner.

En interim HR chef ska visa på ett tryggt ledarskap

“En Interim HR Manager fra os har mindst 20 års erfaring fra succesfulde operationelle ledelsesteams, samt med forandringsledelse i forskellige brancher. Dette er oftest i en international sammenhæng.”

Lad os tales ved!

Vi har i Nordic Interim gennemført tusindvis af vellykkede opgaver og hjulpet hundredvis af virksomheder og organisationer. Vi har det største og bedste netværk af Interim Managers og specialister i Norden. De kan effektivt lede en forandring, skabe vækst eller udfylde en ledig stilling. Start din forandring allerede i dag og kontakt os!

Hvorfor inddrage en Interim HR Manager?

En Interim HR Manager er en sikker og omkostningseffektiv løsning. Især hvis jeres virksomhed står over for en vækstrejse eller omstrukturering.
Derudover kan en interim HR Manager træde til og understøtte den eksisterende ledelse, hvis der er behov for det i konkrete projekter.
En Interim HR Manager kan skabe resultater hurtigt, ved at implementere bæredygtige forandringer. Resultaterne vil således ikke blot være kortvarige. En Interim HR Manager kan også agere support, mens I forsøger at rekruttere en permanent HR Manager.

Læs mere om Interim Management her.

En interim HR kan ingå i ledningsgruppen.

“HR er gået fra at være et arbejdsområde i det administrative, til at være afgørende og have plads i ledelsen.”

Vi er med hele vejen

Vi hjælper dig med at analysere din situation og dine behov, for derefter at identificere de bedst tilgængelige kandidater på markedet.
Gennem hele projektet arbejder vi tæt sammen med både kunder og Interim Executives, for at sikre en vellykket og bæredygtig udvikling.

Læs mere om hvordan vi arbejder her.

Hvornår bør man overveje en Interim HR Manager?

  • Ved en omstrukturering
  • Ved implementeringen af nye procedurer eller lign.
  • I tilfælde af vækst, nedskæringer eller lukninger
  • I tilfælde af forretningsrelaterede bekymringer og manglende lederskab
  • Hvis der er behov for støtte i konkrete projekter
  • Ved en ledig stilling eller sygemelding

Hvilke stillinger kan en Interim HR Manager varetage?

Afhængig af faktorer, som opgavens kompleksitet og størrelsen af virksomheden, kan en HR Manager også udfylde stillinger såsom:

  • Interim CRHO
  • Interim HR BP
  • Project Manager