Project Management

Peter Dragsbæk Raun Nexus Interim

“Gennemfør jeres strategiske projekter”

Peter Dragsbæk Raun
Partner, Aarhus

Indkøre ny produktionsmetode? Etablere datterselskab i Kina? Implementere ISO-standard? Skal jeres næste projekt i mål som planlagt?

En ud af syv større danske virksomheder har opgivet projekter, fordi de rigtige medarbejderressourcer manglede*.

De rette kompetencer er afgørende for, at et projekt lykkes. Nordic Interim kan levere en Interim Project Manager, så I kan komme videre med det samme. Så kan I fokusere på resultater frem for at prioritere ressourcer.

Interim projektlederen fra Nordic Interim kommer med konkret erfaring fra projekter, der ligner jeres og har projektledererfaring med en tyngde, som sjældent er ledig internt.


White Paper: Interim Project Professional

Hvis du vil vide mere om projektledelse og “projektledere fra øverste hylde”, kan du downloade Nordic Interims’ White Paper “Interim Project Professional” her.


Taktisk værktøj

Nordic Interims’ database med mere end 8.000 Interim Managers er reelt en taktisk værktøjskasse, som sikrer projektledelsen i jeres løbende forretningsudvikling.

Om I skal bruge én person eller et team afgøres af opgaven og jeres behov.

Kontakt en partner hos Nexus på 70 22 65 55 og hør, hvilke projekter Nordic Interims’ Managers har eksekveret, som ligner jeres aktuelle udfordring. Og sæt projektet i gang inden for 10 dage.

* En ud af syv har droppet projekter: Dansk Industri, januar 2015: Læs artiklen her