Henrik Lykke Appelquist, Partner, Nordic Interim Denmark
Henrik Lykke Appelquist, Partner, Nordic Interim Denmark

Vi er stolte af at byde Henrik Lykke Appelquist velkommen som ny partner hos Nordic Interim i København!

Henrik kommer med over to årtiers ledelseserfaring, heriblandt 10 år som professionel interim manager. Han er et værdifuldt skridt fremad i vores fortsatte vækst.

Henrik er ivrig efter at engagere sig med nye projekter og profiler, der matcher både kompetencekrav og de menneskelige egenskaber, der sikrer succesfulde samarbejder.

Når Henrik ikke er på kontoret, kan han ofte findes på landevejen på sin cykel eller i køkkenet med et glas italiensk vin.

Som nordens førende indenfor Interim Management har vi en stærk tradition for at drive forandring, skabe vækst, og hurtigt besætte kritiske stillinger. Med Henrik ombord ser vi frem til endnu stærkere resultater og tættere samarbejde for at finde de perfekte kandidater til vores kunders forretningskritiske udfordringer.

Som en del af Valtus Group – Europas førende indenfor Executive Interim Management – har vi kontorer i seks lande, hvilket styrker vores lokale såvel som internationale expertise.

Har du spørgsmål eller ønsker at lære mere om, hvordan Executive Interim Management kan gøre en forskel for din virksomhed? Tøv ikke med at kontakte Henrik eller en anden fra vores team.